Paikallinen yhteistyö, Vietnam, Local Cooperation Fund

 

Toimiala Monisektoriapu
Hankenumero 769 054 01
Profiili Päätavoite: demokratian, ihmisoikeuksien ja hyvän hallinnon edistäminen Merkittävä osatavoite: köyhyyden vähentäminen, tasa-arvon edistäminen, ympäristön kestävä kehitys, yksityisen sektorin toimintaedellytysten ja taloudellisen vuorovaikutuksen lisääminen
Kesto 2011-2013
Kohdealue Koko maa
Toteuttaja Useita eri toteuttajia
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus Suomen osuus: n. 500 000 EUR / vuosi
Edelliset vaiheet
Yleinen kehitystavoite Demokratian, ihmisoikeuksien ja hyvän hallinnon edistäminen, köyhyyden vähentäminen, tasa-arvon edistäminen, ympäristön kestävä kehitys ja yksityisen sektorin toimintaedellytysten ja taloudellisen vuorovaikutuksen lisääminen.
Hankkeen tarkoitus

Tukea muuta Vietnamissa tehtävää kehitysyhteistyötä ja tukea paikallisia järjestöjä ja siten vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa. Temaattisena fokuksena ovat ympäristö ja ilmastonmuutos, hyvä hallinto ja yksityisen sektorin kumppanuudet. Lisäksi tarkoituksena on tukea paikallisia yksityissektorin toimijoita ja avartaa heidän näkemystään kansalainvälisyydestä ja vastuullisesta liiketoiminnasta sekä rakentaa yhteistyötä ja kumppanuuksia suomalaisten ja vietnamilaisten instituutioiden välill

Toteutustapa Määrärahaa käytetään Hanoin suurlähetystön paikallisesti tukemiin hankkeisiin. Suurlähetystö pyrkii kaikkien yhteistyökumppaniensa kanssa pitkäaikaiseen ja aktiiviseen yhteistyöhön.
Lisätietoa Suomen suurlähetystö, Hanoiwww.finland.org.vn

loading map - please wait...

Paikallinen yhteistyö, Local Cooperation Fund 21.024380, 105.851829 Paikallinen yhteistyö, Vietnam Local Cooperation FundEmbassy of Finland, Hanoi, Vietnam (Ajo-ohjeet)