MOPAN – monenkeskisten järjestöjen toiminnan arviointiverkosto / Multilateral Organisation Performance Assessment Network

Suomen taloudellinen tuki 2012 110 000 EUR (vuosiavustus)
Tehtävä MOPAN on 16 maan verkosto, joka arvioi rahoittamiensa monenkeskisten järjestöjen tehokkuutta maatasolla. Tarkoitus on saada vankkaa tietoa järjestöjen tehokkuudesta oman toiminnan tueksi sekä kehitystiedotuksen tarpeisiin, käydä vuoropuhelua arvioitavien järjestöjen ja niiden kehityskumppaneiden kanssa niin päämajoissa kuin kentällä sekä vaikuttaa tulosten soveltamiseen käytäntöjen parantamisessa.
  Verkoston jäsenillä on tavoitteena vähentää omia kahdenkeskisiä arviointejaan vastaisuudessa.
Suomen painopisteet Suomi soveltaa arviointituloksia omaan toimintaansa ja osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan politiikkakeskusteluun järjestöjen kanssa tarkoituksenaan kannustaa järjestöjä tehokkuutensa parantamiseen.
Lisätietoja www.mopanonline.org

loading map - please wait...

MOPAN – monenkeskisten järjestöjen toiminnan arviointiverkosto / Multilateral Organisation Performance Assessment Network 48.861357, 2.270200 MOPAN – monenkeskisten järjestöjen toiminnan arviointiverkosto / Multilateral Organisation Performance Assessment NetworkOECD, Rue André Pascal, Paris, France (Multilateral Organisation Performance Assessment Network) (Ajo-ohjeet)