Pohjoismainen Afrikka-instituutti / Nordic Africa Institute

Suomen taloudellinen tuki 2012 Suomen yleistuki 1,2 milj. EUR (2011-2013) eli 400 000 EUR / vuosi, lisäksi vuonna 2011 tuki ECAS4-Afrikantutkimuskonferenssille 30 000 EUR.
Tehtävä Pohjoismainen Afrikka-instituutti on tutkimus-, dokumentaatio- ja informaatiokeskus, jonka tavoitteena on Afrikkaa koskevan tutkimuksen ja opiskelun edistäminen, tiedon lisääminen Afrikan ajankohtaisista aiheista sekä afrikkalaisten ja pohjoismaisten tutkijoiden yhteistyö.
  Toiminta vahvistaa suomalaista, pohjoismaista ja kehitysmaalaista tutkimuskapasiteettia, edistää globaalia kumppanuutta ja tukee välillisesti kehityspolitiikan tavoitteita köyhyyden vähentämiseksi.
Suomen painopisteet Suomen tuki kohdennetaan tutkimukseen, seminaareihin ja konferensseihin, julkaisuihin, kirjaston toimintaan, matka- ja opintostipendeihin sekä toiminnan yleistueksi. Suomi toimii instituutin ohjelma- ja tutkimusneuvoston puheenjohtajana vuosina 2010-2012.
Lisätietoja www.nai.uu.se

loading map - please wait...

Pohjoismainen Afrikka-instituutti / Nordic Africa Institute 59.852159, 17.626249 Pohjoismainen Afrikka-instituutti / Nordic Africa InstituteThe Nordic Africa Institute, Villavägen, Uppsala, Sweden (Ajo-ohjeet)