Kehityshallinnon eurooppalainen keskus ECDPM / European Centre for Development Policy Management

Suomen taloudellinen tuki 2012 200 000 EUR
Tehtävä Hankkeella pyritään kehityspolitiikkaan liittyvän ajankohtaisen tiedon lisäämiseen ja hyödyntämiseen Suomen ja EU:n kehitysyhteistyön ja kehityspolitiikan suunnittelussa ja päätöksenteossa. ECDPM on itsenäinen tutkimuslaitos, joka keskittyy EU:n kehityspolitiikan ajankohtaisiin kysymyksiin, mm. EU:n ja AKT-maiden apu- ja kauppasuhteisiin.
Suomen painopisteet Tuki kostuu keskukselle myönnettävästä yleistuesta ja palvelukomponentista, jonka puitteissa ECDPM järjestää vuosittain räätälöityä koulutusta ulkoasiainministeriön tarpeisiin.
Lisätietoja www.ecdpm.org

loading map - please wait...

Kehityshallinnon eurooppalainen keskus ECDPM / European Centre for Development Policy Management 50.847252, 5.692594 Kehityshallinnon eurooppalainen keskus ECDPM / European Centre for Development Policy ManagementEcdpm, Onze-Lieve-Vrouweplein, Maastricht, The Netherlands (Ajo-ohjeet)