Eurooppalainen kehitysraportti ERD / European Report on Development

Suomen taloudellinen tuki 2012 90 000 EUR
Tehtävä ERD:n tavoitteena on vahvistaa eurooppalaista näkökulmaa kehityskysymyksiin, edistää kehitystutkimuksen yhteyksiä päätöksentekoon ja tukea näin EU:n globaalin roolia. Hankkeen lopputuote on vuosittain julkaistava ERD-raportti.
Suomen painopisteet ERD tukee Suomen kehityspolitiikan tavoitteita köyhyyden vähentämiseksi sekä EU:n globaalin roolin ja eurooppalaisen kehitystutkimuskapasiteetin vahvistamiseksi.
Lisätietoja www.erd-report.eu

loading map - please wait...

Eurooppalainen kehitysraportti ERD / European Report on Development 50.831264, 4.356015 Eurooppalainen kehitysraportti ERD / European Report on Developmenteuropean commission headquarters, N261, Saint-Gilles, Belgium (Ajo-ohjeet)