YK:n Lähi-idässä olevien palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö / United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA)

Suomen taloudellinen tuki 2012 4,5 milj. EUR
Tehtävä Edistää palestiinalaispakolaisten hyvinvointia, tukea pakolaisyhteisöjen omatoimisuutta ja tarjota koulutus-, terveys- ja sosiaalipalveluja 4,8 miljoonalle rekisteröityneelle palestiinalaispakolaiselle Lähi-idässä.
Suomen painopisteet Yleisavustus. Suomi näkee palestiinalaisväestön ja

palestiinalaispakolaisten elinolojen parantamisen erittäin tärkeänä alueen vakauttamisen kannalta.

Lisätietoja www.unrwa.org

loading map - please wait...

YK:n Lähi-idässä olevien palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö / United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA) 31.948773, 35.832006 YK:n Lähi-idässä olevien palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö / United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA)UNRWA Jordan Field Office, Amman, Jordan (Ajo-ohjeet)