YK:n keskitetty hätäapurahasto / Central Emergency Response Fund (CERF)

Suomen taloudellinen tuki 2012 6,5 milj. EUR
Tehtävä Edistää ihmishenkiä pelastavaa varhaista toimintaa, nopeuttaa reagointia kiireellisiin tarpeisiin ja vahvistaa humanitaarista avustustoimintaa. Tarkoitus on nopeuttaa avustustoiminnan käynnistymistä humanitaaristen kriisien alkuvaiheissa.
Suomen painopisteet CERF on osoittautunut yhdeksi YK-järjestelmän tehokkaimmista rahoitusinstrumenteista. Suomi tukee rahaston tavoitetta tehostaa humanitaarista toimintaa edelleen.
Lisätietoja cerf.un.org

loading map - please wait...

YK:n keskitetty hätäapurahasto / Central Emergency Response Fund (CERF) 40.749172, -73.968287 YK:n keskitetty hätäapurahasto / Central Emergency Response Fund (CERF)United Nations Organisation, United Nations Plaza, New York, NY, United States (Central Emergency Response Fund- CERF) (Ajo-ohjeet)