Punaisen Ristin kansainvälinen komitea / International Committee of the Red Cross (ICRC)

Suomen taloudellinen tuki 2012 1 milj. EUR
Tehtävä

Punaisen Ristin kansainvälinen komitea on järjestö, jolla on valtioiden sille Geneven sopimuksilla antama erityinen kansainvälinen valtuutus toimia konfliktitilanteissa. Komitea tarkkailee jatkuvasti sotien ja selkkausten luonnetta ja pyrkii aikaansaamaan parannuksia voimassa oleviin kansainvälisen humanitaarisen oikeuden sopimuksiin. Järjestö myös avustaa ja suojelee konfliktien uhreja.

Suomen painopisteet Yleisavustus
Lisätietoja www.icrc.org

loading map - please wait...

Punaisen Ristin kansainvälinen komitea / International Committee of the Red Cross (ICRC) 46.227738, 6.137463 Punaisen Ristin kansainvälinen komitea / International Committee of the Red Cross (ICRC)International Committee of the Red Cross (ICRC), Avenue de la Paix, Geneva, Switzerland (Ajo-ohjeet)