Kansainvälinen strategia katastrofiriskien vähentämiseksi / International Strategy for Disaster Reduction (ISDR)

Suomen taloudellinen tuki 2012 1 milj. EUR
Tehtävä YK:n ISDR-sihteeristön päätehtävänä on tukea vuonna 2005 hyväksytyn Hyogon toimintaohjelman toimeenpanoa. Toimintaohjelma on kansainvälisen yhteisön yhteinen viitekehys luonnonkatastrofien aiheuttamien riskien vähentämiseksi (DRR). Sihteeristön työ painottuu luonnonkatastrofien ennaltaehkäisyn sisällyttämiseen ilmastonmuutossopeuttamistoimiin, investointien lisäämisen kautta riskien vähentämiseen, katastrofeille vähemmän riskialttiiden koulujen ja sairaaloiden kehittämiseen sekä kansainvälisen DRR-järjestelmän vahvistamiseen.
Suomen painopisteet Yleisavustus
Lisätietoja www.unisdr.org

loading map - please wait...

Kansainvälinen strategia katastrofiriskien vähentämiseksi / International Strategy for Disaster Reduction (ISDR) 46.220180, 6.139222 Kansainvälinen strategia katastrofiriskien vähentämiseksi / International Strategy for Disaster Reduction (ISDR)Rue de Varembé 9-11, 1202 Geneva, Switzerland (UNISDR) (Ajo-ohjeet)