Viljelijäkerhot pienviljelijöiden apuna varallisuuden luomisessa Mosambikissa

Toimiala Maatalousneuvonta 30%
Maatalousosuuskunnat 50%
Maaseudun kehittäminen 20%
Hankenumero 25916419
Profiili Mosambikilaisen ADPP-kansalaisjärjestön viljelijäkerhotoiminnan tukeminen kahdessa läänissä; Sofala ja Zambézia vuosina 2014-2018. Hankkeella vaikutetaan köyhyyden vähenemiseen tehostamalla maanviljelyä ja lisäämällä viljelijöiden tuloja kestävällä tavalla. Hankkeen varsinaiset tavoitteet koostuvat kolmesta osasta; i) viljelijäperheen ruokaturvan parantaminen tuotantoa lisäämällä ja monipuolistamalla, ii) viljelijöiden markkinoille ja rahoituksen piiriin pääsyn parantaminen (toiminnan kehittäminen yrityspohjalta), jotta tuottajien osuus maatalouden arvoketjuissa vahvistuisi, sekä iii) yleisen terveystietoisuuden ja ympäristön, ja yhteisöjen vesi- ja sanitaatio-olosuhteiden kohentaminen.
Kesto 2014-2018
Kohdealue Mosambik
Kokonaisrahoitus

8 000 000 €

Evaluointi

loading map - please wait...

Viljelijäkerhot pienviljelijöiden apuna varallisuuden luomisessa Mosambikissa -20.161354, 34.650879 Viljelijäkerhot pienviljelijöiden apuna varallisuuden luomisessa MosambikissaSofala ja Zambezia, Mosambik (Ajo-ohjeet)