Afganistanin poliisirahaston tuki Law and Order Trust Fund for Afghanistan (LOTFA)

Toimiala Järjestyksenpito / hallinnon kehittämien
Hankenumero 625 051 01
Profiili Päätavoite: turvallisuuden lisääminen

Merkittävä osatavoite: osallistuva kehitys / hyvä hallinto, tasa-arvon

lisääminen

Kesto 2003 
Kohdealue Koko maa
Toteuttaja YK:n kehitysohjelma UNDP
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus Suomen osuus 2012: 1,5 milj. EUR
Edelliset vaiheet Suomen osuus 2006-2012: yht. 7,5 milj. EUR
Yleinen kehitystavoite Turvallisuuden lisääminen sekä rikollisuuden ja korruption vähentäminen.
Hankkeen tarkoitus Afganistanin poliisin toimintamahdollisuuksien lisääminen maksamalla heidän palkkojaan ja kehittämällä poliisin palkanmaksujärjestelmää. Viidenteen hankevaiheeseen kuuluu lisäksi vankilahenkilöstön palkkojen maksu, sisäministeriön LOTFA-rahaliikenteen seurantaelimen perustaminen ja ministeriön yhteyteen perustettavan DIAG-solun (Disbandment of Illegally Armed Groups) tukeminen. LOTFA:n kautta naispoliisien määrä on hiljalleen lisääntynyt.
Toteutustapa Hankkeen toteuttaa YK:n kehitysohjelma UNDP Kabulissa sijaitsevan toimistonsa kautta.

loading map - please wait...

Afganistanin poliisirahaston tuki Law and Order Trust Fund for Afghanistan (LOTFA) 34.529418, 69.178113 Afganistanin poliisirahaston tuki Law and Order Trust Fund for Afghanistan (LOTFA)United Nations Development Program, Kabul, Afganistán (Ajo-ohjeet)