Kansainvälinen kauppakeskus / International Trade Center (ITC)

Suomen taloudellinen tuki 2012 Suomen tueksi vuosille 2012-13 on suunniteltu yhteensä 4.5 milj. EUR.
Tehtävä Kehitysmaiden ja siirtymätalouden maiden kapasiteetin vahvistaminen kaupan alalla erityisesti kehittämällä niiden yksityistä sektoria. ITC antaa kauppaan liittyvää teknistä apua ja koulutusta ja pyrkii siten parantamaan kohdemaiden viennin ja tuonnin edellytyksiä kestävällä pohjalla.
Suomen painopisteet Järjestön perustoiminnan ja eräiden ITC:n koordinoimien ja toteuttamien ohjelmien tukeminen muun muassa kehitysmaiden pienten ja keskisuurten yritysten köyhyyttä vähentävän viennin lisäämiseksi. Tuki pyritään suuntaamaan pääasiassa vähiten kehittyneille maille (LDC-maat).
Lisätietoja www.intracen.org

loading map - please wait...

Kansainvälinen kauppakeskus / International Trade Center (ITC) 46.227469, 6.138579 Kansainvälinen kauppakeskus / International Trade Center (ITC)Palais des Nations, Geneva, Switzerland (International Trade Centre -ITC) (Ajo-ohjeet)