EIFYhteisohjelma vähiten kehittyneiden maiden kaupan tukemiseksi / Enhanced Integrated Framework (EIF)

Suomen taloudellinen tuki 2012 Suomen tueksi vuosille 2012-2013 on suunniteltu yhteensä 4 milj. EUR.
Tehtävä EIF on seitsemän kansainvälisen järjestön (IMF, WB, WTO, UNCTAD, UNDP, UNIDO ja ITC) yhteinen ohjelma, jonka tavoitteena valtavirtaistaa kauppakysymykset kehitysmaiden kehitysstrategioihin, identifioida kaupan kehittämisen prioriteettihankkeita ja mobilisoida rahoitusta niiden toteuttamiseen sekä koordinoida avunantajien toimia.
Suomen painopisteet Vähiten kehittyneiden maiden integroiminen maailmankauppaan.
Lisätietoja www.integratedframework.org

loading map - please wait...

Yhteisohjelma vähiten kehittyneiden maiden kaupan tukemiseksi / Enhanced Integrated Framework (EIF) 46.223602, 6.149179 Yhteisohjelma vähiten kehittyneiden maiden kaupan tukemiseksi / Enhanced Integrated Framework (EIF)Rue de Lausanne 154, Geneva, Switzerland (Executive Secretariat for the EIF) (Ajo-ohjeet)