Nuorten lisääntymisterveys ja vaikutusmahdollisuudet (VOZJOVEN), Nicaragua / Promotion of Sexual and Reproductive Health and Participation of Adolescents and Youth, Nicaragua

Toimiala Lisääntymisterveys ja -oikeudet, nuoriso
Hankenumero 364 208 01
Profiili Päätavoite: yhteiskunnallisesti kestävä kehitys. Merkittävä osatavoite: köyhyyden vähentäminen, osallistava kehitys,tasa-arvon edistäminen, ihmisoikeudet, hyvä hallinto.
Kesto 2008-2012
Kohdealue 43 kuntaa
Toteuttaja UNFPA, Nicaraguan kuntaliitto AMUNIC, ja autonomisten alueiden (RAAN, RAAS) hallitukset
Tukipalvelut UNFPA
Kokonaisrahoitus Suomen osuus: 4 milj. EUR
Edelliset vaiheet
Yleinen kehitystavoite Väestön, ensisijaisesti nuorten ja naisten, parantunut elämänlaatu ja lisääntymisterveys ja parantuneet vaikutusmahdollisuudet.
Hankkeen tarkoitus Luoda lisääntymisoikeuksille ja -terveydelle myönteinen kansallinen mielipideympäristö ja parantaa tietotasoa, ml. lainsäädäntökysymykset; parantaa nuorten edellytyksiä ja osaamista vaikuttaa kehitykseen paikallistasolla hyödyntäen kansalaisoikeuksiaan ja edistää lisääntymisoikeuksia ja -terveyttä Atlantin rannikkoalueilla, erityisesti nuorten osalta.
Toteutustapa Hanke pyrkii saavuttamaan tavoitteensa sekä nuorison parissa tehtävän työn avulla että vaikuttamalla laajemmin lisääntymisoikeuksien edistämiseen yhteiskunnassa. Hanke koostuu valtakunnallisen vaikuttamisen ja julkisen hallinnon yhteistyöstä, paikallistason nuorisotyöstä ja toiminnasta Atlantin rannikolla. UNFPA vastaa hankkeen kokonaisuudesta ja toimeenpanosta, vastaanottaa maksatukset ja koordinoi kansallisten kumppaneiden kanssa. Hankkeessa ovat mukana Hollanti, Suomi ja UNFPA.

loading map - please wait...

Nuorten lisääntymisterveys ja vaikutusmahdollisuudet (VOZJOVEN), Nicaragua / Promotion of Sexual and Reproductive Health and Participation of Adolescents and Youth, Nicaragua 12.131953, -86.281396 Nuorten lisääntymisterveys ja vaikutusmahdollisuudet (VOZJOVEN), Nicaragua / Promotion of Sexual and Reproductive Health and Participation of Adolescents and Youth, NicaraguaPaseo Naciones Unidas, Managua, Nicaragua (UNFPA, Nicaragua) (Ajo-ohjeet)