Maaseutusektorin sektoriohjelma PRORURAL, Nicaragua / Incluyente Support to Rural Development, Sectoral Programme, Nicaragua

Toimiala Maaseudun kehittäminen
Hankenumero 364 193 01
Profiili Päätavoite: köyhyyden vähentäminen ja ruokaturvan parantaminen Merkittävä osatavoite: ympäristöapu, tasa-arvon edistäminen, osallistava kehitys / hyvä hallinto
Kesto 2010-2012
Kohdealue Koko maa
Toteuttaja Maa- ja metsätalousministeriö MAGFOR, INTA (Instituto Nicaragüense de Tecnología Agropequaria), INAFOR (Instituto Nacional Forestal) ja IDR (Instituto de Desarrollo Rural)
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus Suomen osuus: 4,5 milj. EUR
Edelliset vaiheet Vuosina 2006-2009 neljän maan korirahasto, jonka kokonaisrahoitus yhteensä 9,3 milj. EUR
Yleinen kehitystavoite Nicaraguan maaseutusektorin kehittäminen
Hankkeen tarkoitus Sektoriohjelman tarkoituksena on köyhyyden vähentäminen, ruokaturvan ja omavaraisuuden parantaminen sekä naisten ja marginaaliryhmien olojen parantaminen.
Toteutustapa Hanke koostuu kolmesta pääohjelmasta, jotka ovat kansallinen elintarvikeohjelma, kansallinen metsäohjelma ja kansallinen ruoanjalostusohjelma. Ohjelmien seurantaa ja tukemista varten on perustettu viiden avunantajan ohjausryhmä. Norja on delegoinut osallistumisensa Suomelle vuosina 2010-2011.

loading map - please wait...

Maaseutusektorin sektoriohjelma PRORURAL, Nicaragua / Incluyente Support to Rural Development, Sectoral Programme, Nicaragua 12.094474, -86.238910 Maaseutusektorin sektoriohjelma PRORURAL, Nicaragua / Incluyente Support to Rural Development, Sectoral Programme, NicaraguaMAGFOR, Ticuantepe, Managua, Nicaragua (Ajo-ohjeet)