SUOMEN PUNAINEN RISTI: Terveysohjelma, Sudan

Maa Sudan
Kumppani Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälinen liitto
Kesto 2009-2012
Toimiala Terveystietouden edistäminen
Tavoitteet

Yhdenmukaistaa Sudanin Punaisen Puolikuun terveysvapaaehtoisten tekemää terveystyötä ja kohdentaa se tartuntatautien, erityisesti malarian ja vesiperäisten ripulitautien ehkäisyyn. Tuetaan myös kansallisen yhdistyksen omaa kapasiteettia ja uudelleen organisoitumisprosessia.

Toiminnot

Muodostetaan terveyskomiteoita yhteisöissä. Valitaan ja koulutetaan kuhun-kin yhteisöön terveysvapaaehtoisia, jotka identifioivat yhteisön keskeiset terveysongelmat. Sudanin Punaisen Puolikuun terveyskoordinaattoreiden tuella koulutetut vapaaehtoiset vievät kotitalouksiin tietoa siitä, miten tunnistettu-ja terveysongelmia voidaan ehkäistä mm. rokottamalla lapset, käyttämällä Puolikuun jakamia malariaverkkoja oikein ja muuttamalla terveyteen ja hygie-niaan liittyviä käytäntöjä.

Budjetti 2011 108 076 €

loading map - please wait...

SUOMEN PUNAINEN RISTI: Terveysohjelma, Sudan 15.573650, 32.548985 SUOMEN PUNAINEN RISTI: Terveysohjelma, SudanICRC Khartoum Delegation, 33rd Street, Khartoum, Sudan (Ajo-ohjeet)