SUOMEN PUNAINEN RISTI: Yhteisöperustaisen ensiavun ja toimintavalmiuksien kehittäminen Somalia

Maa Somalia
Kumppani Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälinen liitto
Kesto 2010-2012
Toimiala Terveystietouden edistäminen
Tavoitteet

Parantaa Somalian Punaisen Puolikuun terveyspalveluiden laatua ja ulottuvuutta sekä kehittää järjestön toimintavalmiutta.

Toiminnot

Perusterveydenhuoltohankkeeseen kuuluu 18 klinikkaa ja yksi sairaala. Klinik-katoimintaa laajennetaan liikkuvilla klinikoilla erityisen haavoittuville syrjäseuduille, jossa ei ole terveydenhuoltopalveluita. Yhteisöpohjaisen ensiapu-komponentin avulla laajennetaan toimintaa entisestään terveyskoulutettujen vapaaehtoisten avulla klinikoilta yhteisöihin päin. Ohjelman avulla pyritään myös vahvistamaan järjestön toimintavalmiuksia tukemalla mm. paikallisia piirejä ja vapaaehtoistoimintaa.

Budjetti 2011 287 778 €

loading map - please wait...

SUOMEN PUNAINEN RISTI: Yhteisöperustaisen ensiavun ja toimintavalmiuksien kehittäminen Somalia 2.033333, 45.350000 SUOMEN PUNAINEN RISTI: Yhteisöperustaisen ensiavun ja toimintavalmiuksien kehittäminen SomaliaMogadishu, Banaadir, Somalia (ICRC) (Ajo-ohjeet)