UNEP-Ilmastonmuutostyön tukeminen Kaakkois-Aasiassa / UNEP-Support to Climate Change Work in South-East Asia

Suomen taloudellinen tuki 2012 Yhteensä 2 milj. EUR vuosina 2012-2013 (jatkovaihe)
Tehtävä Parantaa kohdemaiden valmiuksia osallistua kansainväliseen ilmastoneuvotteluprosessiin ja tulevan sopimuksen toimeenpanoon sekä vahvistaa maiden kapasiteettia vastata ilmastonmuutokseen laajemminkin. Hankkeen avulla kansalliset ilmastoavainhenkilöt jakavat tietoa ja kokemuksia alueellisen verkoston kautta ja vahvistavat toistensa kapasiteettia myös tulevaisuudessa.
Suomen painopisteet Kehitysmaiden toimintavalmiuksien vahvistaminen.
Evaluointi UNEP SEAN-Climate Change South East Asia Final Evaluation 2016

loading map - please wait...

UNEP-Ilmastonmuutostyön tukeminen Kaakkois-Aasiassa / UNEP-Support to Climate Change Work in South-East Asia 13.763248, 100.508332 UNEP-Ilmastonmuutostyön tukeminen Kaakkois-Aasiassa / UNEP-Support to Climate Change Work in South-East AsiaUnited Nations Environment Programme (UNEP) Bangkok Thailand (UNEP Regional Office for Asia and the Pacific (UNEP/ROAP) (Ajo-ohjeet)