WIDER/Twinning-yhteistyö, African Economic Research Consortium / African Economic Research Consortium (AERC)

Suomen taloudellinen tuki 2012 323 000 EUR
Tehtävä YK-yliopiston Wider-instituutti pyrkii twinning-yhteistyön avulla lähentymään Afrikan maita ja parantamaan yhteyksiä paikallisiin toimijoihin. Yhteistyöllä on myös merkittävä rooli paikallisen kapasiteetin kasvattamisessa ja kehitystaloustutkimuksen edistämisessä.
Suomen painopisteet Suomi tukee Wider-instituutin pyrkimyksiä twinning-yhteistyön parantamiseksi.
Lisätietoja www.wider.unu.edu

loading map - please wait...

WIDER/Twinning-yhteistyö, African Economic Research Consortium / African Economic Research Consortium (AERC) -1.289683, 36.806999 WIDER/Twinning-yhteistyö, African Economic Research Consortium / African Economic Research Consortium (AERC)African Economic Research Consortium, Nairobi, Kenya (Ajo-ohjeet)