UNESCO- Tilastoinstituutti / UNESCO Institute for Statistics (UIS)

Suomen taloudellinen tuki 2012 307 000 EUR
Tehtävä Tilastoinstituutin toiminta keskittyy koulutustilastojen, tiede- ja teknologiatilastojen ja kulttuuri- ja viestintätilastojen tietojen keruuseen noin 200 maalta ja vertailukelpoisten tilastojen tuotantoon. UIS:n tavoitteena on, että Unesco, sen jäsenmaat ja muut toimijat voivat käyttää tuotettuja tietoja yllä mainituille aloille liittyvien ohjelmien ja toimintojen hyötysuhteen ja tehokkuuden parantamiseksi. UIS myös tiedottaa maailman koulutus-, tiede- ja teknologia- sekä kulttuuri- ja viestintätilanteesta oman julkaisutoimintansa myötä.
Suomen painopisteet UIS:n koulutustilastot MDG- ja EFA-seurantaraportin (EFA Global Monitoring Report) aineiston tuottamiseksi kansallisen tilastotiedon ja survey-tutkimusten pohjalta.
Lisätietoja www.uis.unesco.org

loading map - please wait...

UNESCO- Tilastoinstituutti / UNESCO Institute for Statistics (UIS) 45.497487, -73.618623 UNESCO- Tilastoinstituutti / UNESCO Institute for Statistics (UIS)5255 Avenue Decelles, Montreal, Quebec H3T 2B1, Canada (UNESCO Institute for Statistics) (Ajo-ohjeet)