WWB – Naisten mikroluototusverkosto / Women’s World Banking (WWB)

Suomen taloudellinen tuki 2012 800 000 EUR (2011-2013)
Tehtävä WWB on kansainvälinen kansalaisjärjestö, joka koordinoi 27 maassa toimivan 39 pienrahoituslaitoksen globaalia verkostoa. WWB edistää kehitysmaiden köyhien naisten ja heidän perheidensä voimaannuttamista, toimeentuloa ja osallistumista kehittämällä rahoituspalveluja erityisesti naisille.
Suomen painopisteet

Rahoituspalvelujen saatavuuden lisääminen naisille, naisten taloudellinen voimaannuttaminen, sukupuolten välinen tasa-arvo.

Lisätietoja www.swwb.org

loading map - please wait...

WWB – Naisten mikroluototusverkosto / Women’s World Banking (WWB) 40.752495, -73.982631 WWB – Naisten mikroluototusverkosto / Women’s World Banking (WWB)Women\'s World Banking, West 40th Street, New York, NY, United States (Ajo-ohjeet)