Itä-Afrikan yhteisön Viktoriajärven valuma-alueen kumppanuusrahasto / Lake Victoria Basin Commission, LVBC

Toimiala Vesipolitiikka ja -hallinto
Hankenumero 298 904 01
Profiili Päätavoite: poistaa äärimmäinen köyhyys ja nälkä

Merkittävä osatavoite: ympäristöapu, kestävä kehitys, yksityisen sektorin

toimintaedellytysten ja taloudellisen vuorovaikutuksen lisääminen

Kesto 2011-2014
Kohdealue Itä-Afrikka
Toteuttaja Itä-Afrikan yhteisö EAC/Viktoriajärvi-komissio LVBC
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus 2 milj. EUR
Edelliset vaiheet  
Yleinen kehitystavoite Edistää Viktoriajärven valuma-alueen kestävää kehitystä.
Hankkeen tarkoitus Edistää Viktoriajärven valuma-alueen yhteiskunnallista, taloudellista ja luonnontaloudellista kehitystä politiikka- ja strategiatyön ja konkreettisten kehityshankkeiden kautta. Suomen tuen avulla vahvistetaan myös LVBC:n sihteeristön toimintaa erityisesti hyvän metsähallinnon edistämiseksi Itä-Afrikan alueella.
Toteutustapa Suomen tuki kanavoidaan Viktoriajärven valuma-alueen kumppanuusrahaston kautta. Rahaston operationaalisesta toiminnasta vastaa EAC yhdessä Viktoria-järvikomission kanssa. Sen ylimmän hallintoelimen muodostaa kumppanuuskomitea, joka muodostuu LVBC:n sihteeristöstä, EAC:n jäsenmaiden edustajista ja rahoittajaorganisaatioiden edustajista.

loading map - please wait...

Itä-Afrikan yhteisön Viktoriajärven valuma-alueen kumppanuusrahasto / Lake Victoria Basin Commission, LVBC -0.100772, 34.751258 Itä-Afrikan yhteisön Viktoriajärven valuma-alueen kumppanuusrahasto / Lake Victoria Basin Commission, LVBCOginga Odinga Road, Kisumu, Kenya (Lake Victoria Basin Commission East African Community 6th Floor Reinsurance Plaza Oginga Odinga Street P.O Box 1510 Kisumu 254 Kenya) (Ajo-ohjeet)