Elintarviketeollisuuden tutkimuksen kehittäminen, Peru / Research in Food Industry, Peru

Toimiala Ravitsemus
Hankenumero 454 081 01
Profiili Päätavoite: köyhyyden ja nälän poistaminenMerkittävä osatavoite: sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen ja naisten aseman parantaminen, kestävä kehitys, yksityisen sektorin toimintaedellytysten ja taloudellisen vuorovaikutuksen lisääminen
Kesto 2010-2013
Kohdealue Peru
Toteuttaja Jokioisten maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) ja La Molinan ylipisto Limassa (UNALM)
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus 500 000 EUR
Edelliset vaiheet Hankkeelle on aiemmin myönnetty 21 000 EUR suunnittelutukea
Yleinen kehitystavoite Edistää perinteisten ravintokasvien tutkimusta ja käyttöä ja lisätä korkeatasoisten tutkimuslaitosten välistä yhteistyötä ja tiedonvaihtoa maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin.
Hankkeen tarkoitus Hanke keskittyy perinteisten ravintokasvien terveysvaikutusten tutkimiseen ja yhteistyön tavoitteena on Andien ja Amazonian väestön ravitsemuksen parantaminen. Perulaisten ravintokasvien käyttö ja niiden ominaisuuksiin liittyvä tutkimus tukee ravinnon tuottamista myös köyhemmän väestön tarpeisiin. Hanke edistää korkeatasoisten tutkimuslaitosten yhteistyötä ja tiedonvaihtoa maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin.
Toteutustapa MTT ja UNALM yhteistyössä instituutioiden välisenä kehitysyhteistyönä.

loading map - please wait...

Elintarviketeollisuuden tutkimuksen kehittäminen, Peru / Research in Food Industry, Peru -12.083793, -76.946976 Elintarviketeollisuuden tutkimuksen kehittäminen, Peru / Research in Food Industry, PeruUniversidad Nacional Agraria La Molina, Lima, Lima Region, Peru (Ajo-ohjeet)