SUOMEN WORLD VISION RY: Kirewan aluekehitysohjelma, Uganda

Maa Uganda
Kumppani World Vision Uganda
Kesto 2007-2023
Toimiala Maaseudun kehittäminen
Tavoitteet Vahvistaa Kirewan yhteisön kykyä selvitä hivin ja aidsin sekä laajamittaisen köyhyyden haasteista.
Toiminnot

Parannetaan yhteisön ruokaturvaa kehittämällä viljely- ja karjanhoitomenetel-miä sekä tuotteiden markkinointiväyliä. Aidsin ehkäisyyn, hoitoon ja vaikut-tamistyöhön järjestetään yhteisöllisiä tukipalveluita. Koulutetaan yhteisöön vapaaehtoisia, jotka vierailevat säännöllisesti haavoittuvammassa asemassa olevien perheiden luona.

Koulutetaan yhteisöjä sekä paikallisviranomaisia yhdessä huomioimaan luonnontaloudellisesti kestävä kehitys ja toteutetaan alueella metsityshanke. Vahvistetaan paikallisten järjestöjen ja toimijoiden kapasiteettia sekä koulutetaan paikallisia ihmisiä järjestäytymään omien elin-ehtojensa parantamiseksi.

Budjetti 2011 267 717 €

loading map - please wait...

SUOMEN WORLD VISION RY: Kirewan aluekehitysohjelma, Uganda 0.321288, 32.578282 SUOMEN WORLD VISION RY: Kirewan aluekehitysohjelma, UgandaWorld Vision, Kampala, Central Region, Uganda (Ajo-ohjeet)