SUOMEN WORLD VISION RY: Kalpitiyan aluekehitysohjelma, Sri Lanka

Maa Sri Lanka
Kumppani Sri Lankan World Vision
Kesto 2007-2020
Toimiala Maaseudun kehittäminen
Tavoitteet

Parantaa maaseutuyhteisöjen sosio-ekonomista tilannetta ja vahvistaa paikallisia voimavaroja.

 

 

Toiminnot

Parannetaan alueen väestön toimeentulomahdollisuuksia ja tuetaan köyhien ja erityisesti yksinhuoltajanaisten ja leskien toimeentuloa. Tarjotaan kalastajille ja sekatyöntekijöille koulutusta uusista ammateista, kuten ompelussa ja veneiden moottorien korjaamisessa sekä ruuan ja kalasäilykkeiden valmistuk-sessa.

 

Suunnitelmissa on myös mikroluottojen järjestämistä sekä ratkaisujen etsimistä alueen ympäristö- ja juomavesiongelmiin. Lisäksi annetaan lukutai-to-opetusta ja tietoa eri aihepiireistä, kuten terveydestä ja konfliktien ennalta-ehkäisystä sekä lasten hoidosta ja oikeuksista. Lasten koulutusmahdollisuuk-sia ja terveydentilaa parannetaan ja äideille annetaan koulutusta terveellisen ruokavalion merkityksestä sekä kotipuutarhojen ja hedelmäpuiden viljelystä.

Budjetti 2011 267 717 €

loading map - please wait...

SUOMEN WORLD VISION RY: Kalpitiyan aluekehitysohjelma, Sri Lanka 6.929693, 79.863138 SUOMEN WORLD VISION RY: Kalpitiyan aluekehitysohjelma, Sri Lanka8 Maradana Road, Colombo, Western Province, Sri Lanka (World Vision Sri Lanka) (Ajo-ohjeet)