SUOMEN PUNAINEN RISTI: Punaisen Ristin / Punaisen Puolikuun osallistaminen, kehitysmaat

Maa Kehitysmaat, maittain erittelemätön
Kumppani useita
Kesto 2004-2012
Toimiala Kansalaisyhteiskunnan vahvistaminen
Tavoitteet

Mahdollistaa köyhimpien Punaisen Ristin / Punaisen Puolikuun kansallisten yhdistysten osallistuminen tärkeisiin päätöksentekoprosesseihin ja yhteisiin suunnittelutilaisuuksiin.

Toiminnot

Tärkeitä yhteistyömuotoja ovat koordinoidut suunnittelutilaisuudet, joissa rahoittajamaiden ja sisarjärjestöjen edustajat kokoontuvat, ja joiden perusteella sovitaan tulevasta yhteistyöstä. Lisäksi tärkeitä yhteistyömuotoja ovat etelän kumppaneiden välille muotoutuneet verkostot, alueelliset katastrofivalmiusverkostot ja varainhankintayhteistyö.

Budjetti 2010 24 500 €

loading map - please wait...

SUOMEN PUNAINEN RISTI: Punaisen Ristin / Punaisen Puolikuun osallistaminen, kehitysmaat 46.221576, 6.126380 SUOMEN PUNAINEN RISTI: Punaisen Ristin / Punaisen Puolikuun osallistaminen, kehitysmaatIFRC - International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies, Chemin des Crêts, Servette - Petit-Saconnex, Switzerland (Ajo-ohjeet)