PELASTAKAA LAPSET RY: South Asia Regional Capacity Building

Maa Etelä-Aasia (Intia, Nepal ja Bangladesh)
Kumppani

Pelastakaa Lapset Intia (SC BRB), Prayatn Samiti (PS), Shiv Shiksha Samiti Ranoli (SSSR) ja Jeevika /Bihar Rural Livelihoods Project (BRLP),WaterAid Nepalissa, Intiassa ja Bangladeshissa, Nepal Water for Health (NEWAH), Village Education Resource Center (VERC), Bangladesh ja Samarthan, Intia

Kesto 2011-2013
Toimiala Lasten oikeudet / Kansalaisyhteiskunnan vahvistaminen
Tavoitteet

Parantaa kumppaneiden ja viranomaisten kykyä toteuttaa Pelastakaa Lasten rahoittamia hankkeita ja varmistaa valittujen teemojen näkyvyys hankesuunnitelmissa, toteutuksessa ja seurannassa. Tekninen asiantuntijuus.

Toiminnot

Järjestetään koulutusta ja alueellisia työpajoja, organisoidaan tutkimuksia ja kansallisen tason vaikuttamistyö lastensuojelu- ja sosiaaliturvasektoreilla.

Budjetti 2011 200 000 €

loading map - please wait...

PELASTAKAA LAPSET RY: South Asia Regional Capacity Building 28.553603, 77.251782 PELASTAKAA LAPSET RY: South Asia Regional Capacity BuildingNehru Place, New Delhi, Delhi, India (Save the Children India,Bal Raksha Bharat 3rd Floor, Vardhaman Trade Centre, 9-10-11 Nehru Place, New Delhi - 110019 India) (Ajo-ohjeet)