PELASTAKAA LAPSET RY: Lapsityöläisten oikeudet Länsi-Afrikassa

Maa Benin, Burkina Faso, Mali, Niger, Norsunluurannikko ja Togo
Kumppani

MAEJT (African Mouvement of Working Children & Youth) / ENDA TM (Environment and Development Action in the Third World)

Kesto 2011-2013
Toimiala Lasten suojelu ja yhteisötason lastensuojelupalvelut
Tavoitteet

Vahvistaa työtä tekevien lasten oikeutta suojeluun hyväksikäytöltä ja väkivallalta sekä vähentää lapsille vahingollisen työn teettämistä Beninissä, Burkina Fasossa, Malissa, Nigerissä, Norsunluurannikolla ja Togossa.

Toiminnot

Tuetaan Afrikan lapsityöläisten liikettä ja vahvistetaan paikallisia, lasten ja nuorten toteuttamia lastensuojelumekanismeja. Tehdään vaikuttamistyötä ja lisätään tietoa ja ymmärrystä lapsityöstä ja lapsen oikeuksista.

Budjetti 2011 600 000 €

loading map - please wait...

PELASTAKAA LAPSET RY: Lapsityöläisten oikeudet Länsi-Afrikassa 14.667755, -17.435082 PELASTAKAA LAPSET RY: Lapsityöläisten oikeudet Länsi-Afrikassa54 Rue Carnot, Dakar, Senegal (African Movement of Working Children and Youth - AMWCY) (Ajo-ohjeet)