Keski-Amerikan turvallisuusstrategia / Naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisy Keski-Amerikassa

Toimiala Naisten tasa-arvoisuutta edistävät organisaatiot ja instituutiot 70%

Lain ja oikeuden kehittäminen 15%

Terveyspolitiikka ja -hallinto 15%

Hankenumero 38905903
Profiili Keski-Amerikan turvallisuusstrategiaan (ESCA) kuuluva naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisyhanke. Institutionaalisen kapasiteetin kehittäminen naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi. Erityinen kohderyhmä: naiset
Kesto 2013-2016
Kohdealue Pohj- ja Keski-Amerikka
Toteuttaja YK:n väestörahasto

Kv siirtolaisuusjärjestö

Kokonaisrahoitus 4 900 000 €
Evaluointi Prevention Violence Central America Final Evaluation 2016

loading map - please wait...

Keski-Amerikan turvallisuusstrategia / Naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisy Keski-Amerikassa 8.998620, -79.580753 Keski-Amerikan turvallisuusstrategia / Naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisy Keski-AmerikassaUNFPA, Alto Comisionado de las Naciones Unidas para los Refugiados (ACNUR) - Oficina Regional, Calle Gonzalo Crance 171, Panamá, Panama (Ajo-ohjeet)