Luoteis-Somalian (Somalimaa) vesihuolto- ja sanitaatiohanke / Water Supply and Sanitation Programme in North-Western Somalia (Somaliland)

Toimiala Vesihuolto ja sanitaatio
Hankenumero 273 102 01
Profiili Päätavoite: väestön terveydentilan parantaminen puhtaan veden saannin kautta

Merkittävä osatavoite: suora köyhyyden vähentäminen, ympäristöapu, sukupuolten välinen tasa-arvo, osallistava kehitys / hyvä hallinto, kestävä kehitys

Kesto 2010-2013
Kohdealue Soolin, Sanaagin ja Togdheerin maakunnat sekä osia Awdalin ja Hargeisan maakunnista
Toteuttaja UNICEF, kansainväliset ja paikalliset kansalaisjärjestöt sekä vesi- ja mineraaliministeriö
Tukipalvelut
Kokonaisrahoitus 2 milj. EUR
Edelliset vaiheet
Yleinen kehitystavoite Parantaa kohdeväestön terveydentilaa
Hankkeen tarkoitus Tukea kohdeväestön selviytymistapoja veden niukkuudesta ja kuivuudesta selviämiseksi sekä parantaa kohdealueiden hygienian ja sanitaatiofasiliteettien tilaa.
Toteutustapa Hankkeessa kunnostetaan ja porataan kaivoja. Hallinnon virkamiehille ja alueen yhteisöille tarjotaan myös koulutusta kaivojen teknisestä toiminnasta ja hallinnoimisesta sekä pohjaveden laadun ja korkeuden tarkkailemisesta. Lisäksi parannetaan sanitaatiofasiliteetteja ja toteutetaan hygieniakampanjoita. Hanketta toteuttaa ja valvoo UNICEF, jolla on 15 vuoden kokemus yhteistyöstä Somalian vesisektorilla. UNICEF toteuttaa projektin yhteistyökumppaneiden kautta.

loading map - please wait...

Luoteis-Somalian (Somalimaa) vesihuolto- ja sanitaatiohanke / Water Supply and Sanitation Programme in North-Western Somalia (Somaliland) 9.550000, 44.066667 Luoteis-Somalian (Somalimaa) vesihuolto- ja sanitaatiohanke / Water Supply and Sanitation Programme in North-Western Somalia (Somaliland)Hargeisa, Woqooyi Galbeed, Somalia (Ajo-ohjeet)