SOLIDAARISUUS: Perheväkivallan ehkäisy Wakison ja Kibogan lääneissä, Uganda

Maa Uganda
Kumppani Uganda Media Women’s Association (UMWA)
Kesto 2009-2011
Toimiala Naisten aseman vahvistaminen
Tavoitteet

Muuttaa naisten, miesten, tyttöjen ja poikien sekä paikallistason päättäjien asenteita negatiivisiksi perheväkivaltaa kohtaan.

Toiminnot

Koulutetaan yhteisöissä vertaistukea tarjoavia aktivisteja, sekä aikuisia että nuoria. Tuotetaan radio-ohjelmia perheväkivallasta järjestön oman radiokanavan kautta. Muodostetaan kuuntelijaryhmät yhteisöissä sekä tuotetaan yhteisöissä toteutettuja radio-ohjelmia. Järjestetään yhteisötilaisuuksia perheväkivallasta molemmissa kunnissa. Järjestetään vaikuttamistyön tapaamisia kuntien ja läänien johtohenkilöiden kanssa perheväkivallan ehkäisyyn liittyen. Kasvatetaan kumppanin kapasiteettia osallistavien menetelmien ja perheväkivaltatematiikan sekä taloushallinnon osalta.

Budjetti 2011 140 050 €

loading map - please wait...

SOLIDAARISUUS: Perheväkivallan ehkäisy Wakison ja Kibogan lääneissä, Uganda 0.361441, 32.596655 SOLIDAARISUUS: Perheväkivallan ehkäisy Wakison ja Kibogan lääneissä, UgandaKisaasi, Kampala, Central Region, Uganda (Uganda Media Women’s Association Plot 226 Kisaasi P.O Box 7263 Kampala) (Ajo-ohjeet)