SOLIDAARISUUS: Tyttöjen ja naisten sukupuolielinten silpomisen vähentäminen Togdheerin ja Sanaagin lääneissä, Somalia

Maa Somalia
Kumppani Candlelight for Health and Education (CLHE)
Kesto 2011-2014
Toimiala Terveystietouden edistäminen, naisten aseman vahvistaminen
Maa Somalia
Kumppani Candlelight for Health and Education (CLHE)
Kesto 2011-2014
Toimiala Terveystietouden edistäminen, naisten aseman vahvistaminen

 

Tavoitteet

Parantaa tyttöjen ja naisten seksuaaliterveyttä lisäämällä tietoisuutta tyttöjen sukupuolielinten silpomisen haittavaikutuksista Buraossa ja Erigavossa vaikut-tamistyön ja koulutuksen avulla.

Toiminnot

Tiedotetaan tyttöjen sukuelinten silpomisen haittavaikutuksista mm. draaman, radio-ohjelman, lehden ja muun tiedotusmateriaalin sekä yleisten tiedotustilaisuuksien avulla. Vahvistetaan terveydenhoidon kapasiteettia vastaamaan silpomisesta johtuviin terveysongelmiin. Järjestetään seminaareja uskonnollisille johtajille sukuelinten silpomisen haittavaikutuksista. Verkostoidutaan alueella alan muiden toimijoiden kanssa.

Budjetti 2011 162 395 €

loading map - please wait...

SOLIDAARISUUS: Tyttöjen ja naisten sukupuolielinten silpomisen vähentäminen Togdheerin ja Sanaagin lääneissä, Somalia 9.560902, 44.048223 SOLIDAARISUUS: Tyttöjen ja naisten sukupuolielinten silpomisen vähentäminen Togdheerin ja Sanaagin lääneissä, SomaliaWadada Madax-tooyada, Hargeisa, Woqooyi Galbeed, Somalia (Candlelight for Health and Education, CLHE) (Ajo-ohjeet)