KIRKON ULKOMAANAPU: Tuki Somalian uskonnollisten ja perinteisten johtajien rauhanaloitteelle

Maa Somalia
Kumppani Paikalliset ja alueelliset kansalaisyhteiskunnan toimijat, kansainväliset järjestöt
Kesto 2010
Toimiala Siviilikriisinhallinta
Tavoitteet

Vähentää aktiivista konfliktia Somali- ja Puntmaan alueilla ja vaikuttaa jälleenrakennuksen onnistumiseen.

Toiminnot

Aktivoidaan Somalian uskonnollisten ja perinteisten johtajien verkostoa sekä fasilitoidaan keskustelua ja yhteistyötä uskonnollisten johtajien, klaanien vanhimpien, konfliktin eri osapuolten ja naisryhmien kesken sekä kylä-, piirikunta- että alueellisella tasolla. Tutustutetaan ja koulutetaan uskonnollisia ja perinteisiä johtajia rauhanneuvottelutekniikoihin. Kaikessa toiminnassa pyritään varmistamaan yhteys ja koordinaatio muihin rauhan ja jälleenrakennuksen aloitteisiin.

Budjetti 2011 320 000 €

loading map - please wait...

KIRKON ULKOMAANAPU: Tuki Somalian uskonnollisten ja perinteisten johtajien rauhanaloitteelle 2.077105, 45.378342 KIRKON ULKOMAANAPU: Tuki Somalian uskonnollisten ja perinteisten johtajien rauhanaloitteelleMogadishu, Banaadir, Somalia (Ajo-ohjeet)