FIDA: Nuoren sukupolven kehityshanke, Intia

Maa Intia
Kumppani The River of Life Assembly (TROLA) -kirkko
Kesto 2011-2014
Toimiala Monisektoriapu sosiaalialan peruspalveluille
Tavoitteet Mumbain slummeissa asuvien nuorten parantuneet elinolosuhteet
Toiminnot

Koulutetaan nuoria useilla aloilla työllistymismahdollisuuksien lisäämiseksi. Tuetaan kumppania auttamaan nuoria irtautumaan huumeidenkäytön, sukupuolitautien sekä näihin liittyvän rikollisuuden kierteestä.

Budjetti 2011 (vuosi 2011 aluekoordinointihankkeen alla)

loading map - please wait...

FIDA: Nuoren sukupolven kehityshanke, Intia 19.096210, 72.852326 FIDA: Nuoren sukupolven kehityshanke, IntiaThe River Of Life Assembly, Mumbai, Maharashtra, India (Hotel Avion, Opposite Domestic Airport, Nehru Road, Western Express Highway, Vile Parle East, Mumbai - 400057) (Ajo-ohjeet)