SUOMEN AMMATTILIITTOJEN SOLIDAARISUUSKESKUS RY: Monikansallisten yritysten liittojen verkottuminen, Brasilia

Maa Brasilia
Kumppani

International Federation of Chemical, Energy, Mine and General Workers’ Unions (ICEM) ja sen jäsenjärjestöt: Confederçao Nacional dos Quimicos – (CNQ), Secretaria Nacional dos Setores Quimicos da Forca Sindical (SNQ), Forca Quimica, Sindicato dos Electricitarios de Sao Paulo ja Confederacão Nacional dos Trabalhadores no Setor Mineiro (CNTSM)

Kesto 2010-2011
Toimiala Työpolitiikka ja työvoimahallinto
Tavoitteet

Verkottaa monikansallisten kemian alan yritysten ammattiliittoja sekä naisten ja nuorten voimistunut osallistuminen alan ammattiliitoissa.

Toiminnot

Järjestetään seminaareja verkostojen vahvistamiseksi sekä tasa-arvonäkökulman huomioivasta sopimustoiminnasta liittojen nuorille ja naisaktiiveille.

Budjetti 2011 48 320 €

loading map - please wait...

SUOMEN AMMATTILIITTOJEN SOLIDAARISUUSKESKUS RY: Monikansallisten yritysten liittojen verkottuminen, Brasilia -23.548943, -46.638818 SUOMEN AMMATTILIITTOJEN SOLIDAARISUUSKESKUS RY: Monikansallisten yritysten liittojen verkottuminen, BrasiliaSão Paulo, Brazil (Ajo-ohjeet)